Luin pitkästä aikaa Stephen Kingin kirjan. Tällä kertaa vuorossa oli kirja nimeltä Kuvun alla.
Se kertoo nimensä mukaan pikku kaupungista, joka jää mysteerisen kuvun alle. Kirjassa ei tarvitse pelätä mörköjä tai kummituksia, vaan tavallisia ihmisiä, jotka muuttuvat eristyksiin joutuessaan.

Stephen King on muuten yksi niistä muutamasta kirjailijasta, jotka ovat pysyneet mukana ala-asteelta asti. Ensimmäinen Kingin kirja oli Hohto, Pitkä marssi tai Uinu, uinu lemmikkini. En ole ihan varma, mutta nuo olivat kuitenkin ensimmäisten joukossa.

Kingin kirjat ja kirjoitus tyyli ovat varmaan vaikuttaneet (en tiedä miten paljon) minunkin kirjoitustyyliini. Olen myös keksinyt jotain ideoita Kingin kirjoista.


Tutustuin myös uuteen kirjailijaan nimeltä Dean Koontz. Luin häneltä kirjan Odd Thomas: hiljaisten kaupunki. Kirjassa Odd Thomas niminen mies näkee kuolleita ja ajelee autolla esim. Elviksen kummituksen kanssa. Pitänee lukea jatkossa lisää näitä Oudon Tuomaksen seikkailuja, niitä näyttäisi muutama olevan.

Luin kolmannenkin kirjan, Santtu Luodon Juice. Kyllähän siinä lukiessa alkoi Leskisen laulut soimaan päässä ja kirja oli muutenkin kivaa lukemista :).