Olipa jännää kävellä aamulla vähän ennen puolta yhdeksää töihin, kun koko keskusta oli ihan autio. Ihan jees kun toiset sai jäädä kotiin nukkumaan, kun minä heräsin jo viiden aikaan naapurin koiran haukuntaan ja nyt saa olla väsyneenä töissä.
 
Eilen illalla oli  taas vähän zombi meininkiä. Piti viedä työpaikalla alakertaan muualle meneviä levyjä ja piti kulkea varaston läpi. Siellä ei ollut enää ketään töissä ja oli ihan hiljaista. Melkein odotti, että joku hyppää sieltä hyllyjen takaa :D.
 
Ja taas tuli mieleen parikin zombi unta. Yhdessä unessa olin isän kanssa mökillä. Yhtä äkkiä sinne tuli zombi ajaen varastetulla autolla :D Se puri isää, josta sitten tuli zombi, mutta minä kerkesin piiloon mökin parvelle. Ja yllättäen sieltä parvelta löytyi vaikka mitä kirveitä ja veitsiä. Siellähän ne yleensä pidetään? :D
Sain sen toisen zombin tapettua, mutta en isää. Jossain vaiheessa telkkarista alkoi näkyä Ihmeellinen on elämä (se leffa mikä tulee aina jouluna) ja isä siinä sitä katsoessaan päätti ruveta kasvis-syöjä zombiksi :D.
 
Toinen zombi uni olikin sitten vähän pelottavampi. Oltiin jossain kaupungissa ja zombit hyökkäsivät sinne. Ei löydetty muita aseita kuin veitsiä. Lähdettiin sitten karkuun jonnekkin saarelle. Vähän aikaa siellä olinkin turvallista, kunnes yhtenä iltana huomattiin, kun zombit soutivat saarelle. Näin kerrottuna se kuullostaa vaan hauskalta, mutta se oli unessa aika ahdistavaa :D. Joku  vielä sanoi, että turha edes yrittää tapella, kun kuitenkin kuollaan. Se uni taisikin sitten loppua tuohon.
 
Nyt on kyllä muutenkin kaikki kauhu jutut mielessä, kun halloween alkaa uhkaavasti lähestymään :D. Tekisi mieli jo järjestellä halloween juhlia, mutta ehkä en ihan vielä aloita :).