Tulipa taas zombi juttuja mieleen tuossa kun kävelin töihin :D.
Lueskelin eilen keskustelua, että miten porukka tekisi, jos zombit hyökkäisivät. Mietin, että mitähän sitä itse tekisi? 
 
Jos zombit hyökkäisivät kesken työpäivän, niin saattaisi olla aika huonot oltavat. Olen nimittäin keskustassa töissä ja täällähän niitä varmaan olisi eniten. Olisihan täällä tietysti enemmän kaikkia tarvikkeita, tuolla on urheilukauppakin mistä saisi aseita, mutta toisaalta niistä olisi varmaan aika kova tappelu :D.
 
Jos en lähtisi hortoilemaan täältä työpaikalta minnekkään, niin pitäisi varmaan linnottautua johonkin huoneeseen, kun täällä ei taida olla mitään aseeksi kelpaavaa. Paitsi että työpaikan kahvilasta voisi löytyä jotakin veitsiä ja olisihan siellä ruokaakin ainakin vähäksi aikaa. Se olisikin varmaan hyvä piilo, kun siellä on ikkunat korkealla eli niistä tuskin tulisi zombeja niskaan :D. Jossain vaiheessa sieltä olisi tietysti pakko lähteä. Koittaisin ehkä mennä kotiin, jos nyt selviäisin keskusta alueelta pois.
 
Sitten jos olisinkin kotona, kun ryminä alkaisi (tai olisin jostain syystä selvinnyt töistä kotiin), olisin varmaan paremmassa turvassa. Me asutaan kerrostalon kolmannessa kerroksessa enkä uskon, että zombit olisivat ihan heti tulossa sinne. Meillä ei taida kotona olla tällä hetkellä mitään hyvin säilyviä ruokatarvikkeita (paitsi kaurahiutaleita), mutta lähellä on kyllä ruokakauppa. Siinä olisi vaan se ongelma, että asutaan semmoisessa paikassa, missä on paljon kerrostaloja vieri vieressä, niin ei sieltä pikku kaupasta varmaan riittäisi kaikille, jos kaikki lähtisi rosvoilemaan.
 
Jos poikaystävä olisi kanssa kotona (tai saisin hänet jostain kiinni) lähdettäisiin ajelemaan kohti mummulaa. Sinne kestää n. puoli toista tuntia ajaa. 
Se on vanha talo keskellä mehtää ja vieressä on järvi josta saisi (ehkä :D) kalaa  ja vettä. Talossa on kaksi uunia ja kolme liiteriä täynä puita, niin pärjäisi jonkun aikaa. Pottu kuoppakin on täynä pottuja ja sitten siellä on paljon aseita, niin voisi käydä metsällä. Niillä voisi tietysti myös puollustautua.
Lähimmät naapurit on parin kolmen km päässä ja asutus on muutenkin siellä päin tosi harvassa. Ei varmaan ihan joka päivä tulisi zombeja vastaan :D.
 
Semmoisia mietelmiä tällä kertaa :D.